Handla här

Crown

Electric Screen

(Remote control system KP300A ingår)

Smart designad elektrisk skärm där duktyget kommer ut framtill på dukkassetten. Tack vare detta skapas ett mellanrum på ca 7 cm mellan väggen och duken vilket gör att du på ett enkelt sätt kan hänga Crown både ovanför tavlor och whiteboards.

Det smarta upphängningssystemet gör att du kan hänga duken i tak eller på vägg. Detta är vår bäst-säljande duk, passar dig som vill ha en god design såväl som smart funktion.

Lite

Manual Screen

LITE är en enklare duk med en lite mindre kassett som är anpassad för såväl hemmabio som kontor och skola. Monteringssystemet är enkelt att använda och passar även till de flesta skensystem på marknaden. En enkel men robust duk för dej som inte vill spara på annat än pengar.

Pull Up

Screen

Portabel duk försedd med en stabil konstruktion som är utformad för att tåla påfrestningarna vid mobil användning. Duken är utrustad med gasdämpare för exakt höjdjustering. Perfekt för resande säljare eller när det är ont om plats, eller kanske hemma om man inte vill eller kan ha en duk uppmonterad på vägg.

Foldable Frame

Screen

Om du behöver en stor duk som är enkel att transportera mellan möten, då är detta ditt naturliga val. Foldable Frame Screen är enkel att montera och att ta isär. Denna duk är mycket behändig att arbeta med för resande som behöver göra presentationer av god kvalité i stort format. Ramen till duken kommer i EN del och man fäller ut och monterar den på några minuter.

Materialet till filmduken är gjort av PVC, ett starkt och hållbart material som håller sej väl över tid. Ett frontprojektionsduktyg ingår i setet tillsammans med en enklare nylonväska. Om du behöver duktyg för bakprojektion så kan det beställas separat. Detta är en mycket vanlig duktyp för uthyrning, skolor och publika miljöer när man vill visa film/presentationer för större grupper.

You've just added this product to the cart: